torsdag den 28. april 2011

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde i  ”taps.dk” den 19. april 2011 hos TJ.
Mødt var Tommy Jensen, Rikke Rechnagel, Torben Rasmussen, Poul Juhl, suppleanten Susan Andreassen, og Ulrik Poulsen.
Dagsorden:
1.       Sportsugen i uge 32.
2.       Vej/trafikforhold og cylkelsti.
3.       Orientering fra Landsby forum.
4.       ”Affaldshuse” på Ødisvej
5.       Eventuelt.

På grund af at sportsugen var ”tung” at komme igennem, blev den udskudt til sidst.
RR orienterede os om, at ugen gik fra den 11. til den 14. august. Hun oplyste om at ugen stort set ville være som sidste år, hvorfor programmet herfor blev gennemgået. Det foreløbige program er sendt til bestyrelsen i en vedlagt excel-fil. Se filen her.
TJ orienterede om, at der ved byskiltene blev opsat nye skilte med ugen, og at der på bagsiden var plads til et ”sponsorskilt”. Disse sponsorer var stort set fundet, men der var stadig få pladser ledige.
UP bestiller skolens lokaler ved Ejler Bodholdt.
Der var en lang drøftelse, men vi blev enige om at vi ville afholde et bestyrelsesmøde den torsdag den 12. maj 2011 kl. 1900 hos TR, når de forskellige ting er på plads, og de involvere parter er spurgt.

UP orienterede om de skilte, der var sat op ved Vonsild og ved byskiltet her i Taps, idet vi er utilfredshed med vej/trafikforhold i byen, ligesom vi ønsker en cykelsti til Vonsild. Jydske Vestkysten havde da også gjort ”et større” nummer ud af det, og havde lavet en dobbelt temaside om det. Det var vi selvfølgelig glade for.
Vi ville derfor skrive til Kolding kommune om vores ønsker, og ville lave en underskriftsindsamling, så vi kan sætte ”trumf” på vores ønske.
TR sætter en skrivelse sammen til kommunen og kommer med et oplæg til en underskrifts indsamling. Vi var enige om, at en cykelsti er det største ønske, da vi vægter sikkerheden først. Den nuværende kant er kun 40 cm bred og i øvrigt fyldt med skidt, da den aldrig bliver fejet. En cykelsti ville også gøre cykelsystemet mere komplet, idet der så stor set ville være cykelsti fra grænsen til Horsens.
UP oplyser at fartmåleren i den nordlige bydel var defekt. Han ville videregive dette til kommunen. Han oplyste, at der på hans foranledning var sat et nyt byskilt op ved kirken. Kommunen ville på et tidspunkt diskutere skiltenes placering med politiet.

TR orienterede om at vore ønsker til landsbyforum udvirket et tilskud til en infoskærm til opsætning hos købmanden på kr. 5000,-, til grus til stierne på kr. 15.700,- og til borde/bænksæt langs stierne på kr. 7000,-
TR ville sørge for indkøb af Infoskærmen og TJ ville sørge for grus til stierne og bænksættene.

Vedrørende ”affaldshuse” på Ødisvej, blev det oplyst, at det var 2 byggepladser, og at der arbejdedes begge steder. Vi har en blot en anden opfattelse af, hvad der var god takt og tone, og blev enige om i første omgang, at se tiden an, da problemet måske ville løse sig selv, når byggerierne var færdige.

Under eventuelt oplyste formanden om
at Krolfen kunne komme med i en folder om tilbud til seniorer. Han sender et oplysningsskema til kommunen
at han taler med skolen, idet der var sket hærværk på læsejlet og skraldespandene til vores grilhytte, ligesom han efterlyser brugte skraldespande ”på nettet”
at der laves indstilling herfra om Årets Skulderklap. TR sørger for dette.
at vi er klar til at modtage eventuelle  gæster på krolfbanen/fodboldgolf/beachvolleybane/grillhytte, hvis det er udefra mod betaling – fastsat af bestyrelsen.
forskellige tilbud tilbud fra DGI og Kolding kommune – der var ikke interesserede.
TR orienterede om der gennem landsbyforum var orienteret om en ”landsbypedel” – orienteringen taget til efterretning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.