onsdag den 14. november 2012

Bestyrelsesmøde i "taps.dk"


Bestyrelsesmøde i ”taps.dk” den 12. november 2012 hos Rikke Rechnagel.
Til stede: Rikke Rechnagel, Dorthe Hasberg, Poul Juhl, Tommy Jensen og Ulrik Poulsen. 
På baggrund af at Ulrik Poulsen og Torben Rasmussen ønskede at udtræde af bestyrelsen, blev der holdt et konstituerende møde, hvor foreningens ny bestyrelse ville ”overtage” indtil næste generalforsamling.
UP oplyste, at han var ked af at måtte give op, ligesom han var ærgerlig over, at det måtte stoppe på denne måde. Han takkede for den tid, at han havde været formand, og at der aldrig indtil nu havde været problemer eller tvister med bestyrelsen, men at hans sygdom nu gjorde, at han var nødt til at stoppe. Han var dog villig til at fortsætte med hjemmesiden ”taps.dk”, lige som han stillede sig til rådighed for evt. spørgsmål.
Bestyrelsen blev sammensat således: Fungerende formand, Tommy Jensen, kasserer Rikke Rechnagel, Poul Juhl, Dorthe Hasberg og Susan Andreassen.
Indsigelsen til Kolding kommune gennemgået, og man var enige om, at den skulle sendes inden indsigelsesfristens udløb den 14. november. UP ville gennemgå den og sende den til bestyrelsen inden da.
Man var enige om, at foreningen ikke skulle gå nærmere ind i arbejdet imod møllerne, men at man ikke var bange for at give sin modstand til kende via indsigelsen, idet man var betænkelige ved møllernes opsætning.
TJ takkede for et godt møde, hvor foreningens fremtid blev diskuteret. Han takkede den afgående formand og TR for deres hidtidige arbejde i foreningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.